3319 Рецепт Безглютенові капкейкі

Рецепт Безглютенові капкейкі


Рецепт Безглютенові капкейкі

Інгредієнти для «Безглютенові капкейкі»:

Яйце куряче — 3 шт
Масло вершкове — 70 г
Борошно рисове — 110 г
Сметана — 50 г
Розпушувач тіста — 2 ч. Л.
Какао-порошок — 40 г
Ванілін — 10 г
Цукор — 125 г
Вишня — 70 г
Вершки — 140 мл
Сир творожний — 280 г
Цукрова пудра — 10 г

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Безглютенові капкейкі»:

  1. Масло кімнатної температури збити з цукром. Далі, продовжуючи збивати, додати по одному яйця і збивати суміш до однорідності. Додати сметану (можна замінити на вершки). Перемішати. ⠀
  2. Тим часом всі сухі інгредієнти (борошняну суміш, какао, ванільний цукор, розпушувач) просіяти в окремій мисці разом. З’єднати рідку суміш з сухої, ретельно перемішати. Закласти тісто в формочки на дві третини і випікати при 180 градусах протягом 25 хвилин.
  3. Зробити конфітюр: проварити ягоди з цукром до загусання і дати охолонути. Приготувати крем-чіз. Для цього потрібно збити холодні вершки, потім збити творожний сир з цукровою пудрою і з’єднати маси, збити міксером їх разом. У захололих капкейках вирізати серединку і наповнити їх ягідної начинкою. Перекласти крем-чіз в кондитерський мішок з насадкою і зробити кремову шапочку.
  4. Можна прикрасити капкейк свіжими ягідками, шматочками фруктів, кондитерськими посипаннями, намистинами, шоколадною крихтою або гілочкою м’яти. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Танзанійський пряний кекс
По теме: ( из рубрики Рецепти Кексів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top