Рецепт Манти в пароварці
Рецепт Манти в пароварці
Інгредієнти для рецепта Манти в пароварці
Борошно пшеничне — 1000 г
Свинина (краще шийна частина) — 1000 г
Картопля (великих) — 2 шт
Вода (тепла) — 500 мл
Олія — 2 ст. л.
Кмин — 2 ч. Л.
Базилік — 2 ч. Л.
Сіль за смаком)
Сметана — 200 г
Кінза — 0.5 Пуч.
Кріп — 0.5 Пуч.
Цибуля ріпчаста (середні) — 4 шт
See also: Dream Safari, Salad, Sabotage
- Борошно, воду і рослинне масло замішуємо в круте тісто
- Тісто має бути еластичним. після того як замісили. відправляємо відпочивати на годину
- Поки тісто відпочиває готуємо начинку.
свинину, картоплю і цибулю дрібно ріжемо. в ідеалі м’ясо і картопля повинні бути 5мм. додаємо кмин, базилік і сіль за смаком. перешиваємо. - Розкачуємо тісто в тонкий пласт. мм 2. і вирізаємо кружечки діаметром 10-12 см.
- Кружечок трохи розтягуємо в руках і викладаємо начинку півтори ст. ложки.
- Заліпимо серединку. краю не чіпаємо
- Заліпимо краю з двох сторін
- з’єднуємо кінці
Змащуємо чашу пароварки рослинним маслом і викладаємо манти - Заводимо пароварку на 1 годину.
поки манти готуються приготуємо соус: дрібно рубаємо кріп і кінзу, змішуємо зі сметаною.
По теме: ( из рубрики Рецепти в мультиварці )