Рецепт Манти в пароварці
429 Рецепт Манти в пароварці

Рецепт Манти в пароварці


Рецепт Манти в пароварці

Інгредієнти для рецепта Манти в пароварці

Борошно пшеничне – 1000 г
Свинина (краще шийна частина) – 1000 г
Картопля (великих) – 2 шт
Вода (тепла) – 500 мл
Олія – ​​2 ст. л.
Кмин – 2 ч. Л.
Базилік – 2 ч. Л.
Сіль за смаком)
Сметана – 200 г
Кінза – 0.5 Пуч.
Кріп – 0.5 Пуч.
Цибуля ріпчаста (середні) – 4 шт

See also: Dream Safari, Salad, Sabotage

  1. Борошно, воду і рослинне масло замішуємо в круте тісто
  2. Тісто має бути еластичним. після того як замісили. відправляємо відпочивати на годину
  3. Поки тісто відпочиває готуємо начинку.
    свинину, картоплю і цибулю дрібно ріжемо. в ідеалі м’ясо і картопля повинні бути 5мм. додаємо кмин, базилік і сіль за смаком. перешиваємо.
  4. Розкачуємо тісто в тонкий пласт. мм 2. і вирізаємо кружечки діаметром 10-12 см.
  5. Кружечок трохи розтягуємо в руках і викладаємо начинку півтори ст. ложки.
  6. Заліпимо серединку. краю не чіпаємо
  7. Заліпимо краю з двох сторін
  8. з’єднуємо кінці
    Змащуємо чашу пароварки рослинним маслом і викладаємо манти
  9. Заводимо пароварку на 1 годину.
    поки манти готуються приготуємо соус: дрібно рубаємо кріп і кінзу, змішуємо зі сметаною.
Читайте ще:  Рецепт Оссобуко з квасолею в мультиварці
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти в мультиварці)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × один =

Сейчас читают:
Top