429 Рецепт Манти в пароварці

Рецепт Манти в пароварці


Рецепт Манти в пароварці

Інгредієнти для рецепта Манти в пароварці

Борошно пшеничне — 1000 г
Свинина (краще шийна частина) — 1000 г
Картопля (великих) — 2 шт
Вода (тепла) — 500 мл
Олія — ​​2 ст. л.
Кмин — 2 ч. Л.
Базилік — 2 ч. Л.
Сіль за смаком)
Сметана — 200 г
Кінза — 0.5 Пуч.
Кріп — 0.5 Пуч.
Цибуля ріпчаста (середні) — 4 шт

See also: Dream Safari, Salad, Sabotage

  1. Борошно, воду і рослинне масло замішуємо в круте тісто
  2. Тісто має бути еластичним. після того як замісили. відправляємо відпочивати на годину
  3. Поки тісто відпочиває готуємо начинку.
    свинину, картоплю і цибулю дрібно ріжемо. в ідеалі м’ясо і картопля повинні бути 5мм. додаємо кмин, базилік і сіль за смаком. перешиваємо.
  4. Розкачуємо тісто в тонкий пласт. мм 2. і вирізаємо кружечки діаметром 10-12 см.
  5. Кружечок трохи розтягуємо в руках і викладаємо начинку півтори ст. ложки.
  6. Заліпимо серединку. краю не чіпаємо
  7. Заліпимо краю з двох сторін
  8. з’єднуємо кінці
    Змащуємо чашу пароварки рослинним маслом і викладаємо манти
  9. Заводимо пароварку на 1 годину.
    поки манти готуються приготуємо соус: дрібно рубаємо кріп і кінзу, змішуємо зі сметаною.
Читайте ще:  Рецепт Оссобуко з квасолею в мультиварці
По теме: ( из рубрики Рецепти в мультиварці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top