691 Як приготувати фруктовий цукор?

Як приготувати фруктовий цукор?


Замість звичайного цукру можна вживати більш корисний і ароматний фруктовий. Спробуйте зробити його в домашніх умовах!

Приготування фруктози

Як приготувати фруктовий цукор?

Як зробити фруктовий цукор? Отримати його з фруктів в домашніх умовах практично неможливо, але зате можна приготувати продукт, за властивостями наближене до фруктози.

Потрібно:

  • 200-250 г натурального меду;
  • стакан води;
  • 750-800 г цукрового піску.

Приготування:

  1. Спочатку цукровий пісок слід перетворити в пудру, подрібнивши його в кавомолці.
  2. Прокип’ятіть Воду і охолодіть, змішайте її з отриманою пудрою і медом. Всі компоненти ретельно перемішайте і помістіть в яку-небудь ємність, наприклад, в банку з кришкою.
  3. Закрийте банку і приберіть. Наполягайте суміш протягом восьми днів, і щодня по три рази перемішуючи його дерев’яною лопаткою або паличкою.
  4. У процесі приготування цукор буде розщеплюватися на глюкозу і фруктозу, і ви отримаєте своєрідний фруктовий цукор.

Узбецький надав

Надав – це фруктово-цукрове узбецьке ласощі, яке теж можна зробити в домашніх умовах. Для цього приблизно в рівних пропорціях змішайте цукровий пісок з натуральним свіжовичавленим виноградним соком. Цей склад перемістіть в толстодонную каструлю і варіть на не дуже сильному вогні, щоб вона уварилась, зменшилася в обсягах і загусла.

Як приготувати фруктовий цукор?

Тепер найцікавіше. Підготуйте котел або іншу велику ємність, в ній додайте кілька мотузок, щоб вони рівномірно перетинали простір. Тепер вливайте цукрово-виноградну суміш і чекайте. Склад буде кристалізуватися навколо ниток і перетворюватися на подобу виноградного цукру.

Лаймовий цукор

Як приготувати фруктовий цукор?

Такий рецепт дозволить приготувати ароматний лаймовий цукор. Знадобляться близько 0,5 кг цукру, один або два лайма, ніж і калька.

Опис процесу:

  1. З лимона зніміть цедру (зелену частину шкірки), подрібніть ножем або іншим способом.
  2. Розкладіть цедру по кальці і висушіть протягом двадцяти хвилин у духовці при 50 градусах. Шкірка повинна затвердіти.
  3. Перемішайте цукор з висушеної цедрою, щільно закрийте і залиште на тиждень, щоб він ввібрав аромат і ефірні олії з цедри.
Читайте ще:  Ржу второй час! Отличная побдорка юмора!

Варто відзначити, що користь фруктового цукру набагато більше в порівнянні зі звичайним, а смак перевершує його абсолютно точно. Але зловживати таким продуктом не варто.

loading…

loading…

По теме: ( из рубрики Статті )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top