Холодець з курки з оливками і кукурудзою
Інгредієнти для «Холодець з курки з оливками і кукурудзою»:
Гомілка
Свинина в обсипці з перцями і печерицями
Інгредієнти для «Свинина в обсипці з перцями і печерицями»:
Шийка
Риба в картопляній паніровці
Інгредієнти для «Риба в картопляній паніровці»:
риба
Лосось (можна брати будь-яку
Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі
Інгредієнти для «Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі»:
Коржик
Закуска «Гриби під снігом»
Інгредієнти для «Закуска» Гриби під снігом «»:
Печериці — 5 шт
Крупа
Кебаб з димком в духовці
Інгредієнти для «Кебаб з димком в духовці»:
Фарш м’ясний — 300 г
Цибуля ріпчаста
Свинячий рулет з рисом і овочами
Інгредієнти для «Свинячий рулет з рисом і овочами»:
Свинина (одним шматком)
Томати сушені «Під місяцем»
Інгредієнти для «Томати сушені «Під місяцем»:
Помідори черрі — 250 г
Оливкова
Качина грудка з картоплею в духовці
Інгредієнти для «Качина грудка з картоплею в духовці»:
Грудка качина
М’ясо по французьки
Інгредієнти для «М’ясо по-французьки»:
Свинина (шийка) — 1,5 кг
Картопля — 8 шт
Цибуля
Свиняча грудинка «Дуже просто»
Інгредієнти для «Свиняча грудинка» Дуже просто «:
Грудинка — 1.8 кг
Часник
Закуска «Легкі шпроти»
Інгредієнти для «Закуска» Легкі шпроти «»:
Шпроти — 220 г
Часник — 1 зуб.
Сир
Короп по-корейськи
Інгредієнти для «Короп по-корейськи»:
Короп (1 кг ..) — 1 шт
Соєвий соус (натурального бродіння
Печериці, фаршировані куркою і сиром
Інгредієнти для «Печериці, фаршировані куркою і сиром»:
Грудка куряча
Грецька мусака
Інгредієнти для «Грецька мусака»:
Фарш м’ясний — 400-500 г
Баклажан — 3-4 шт
Перець болгарський