8441 Рецепт Тушкована молода капуста

Рецепт Тушкована молода капуста


Рецепт Тушкована молода капуста

Приготування
30 хвилин

Порції
2

Складність
Легко

Інгредієнти

800 г молодої капусти (1 головка)
1 цибулина
2 ст.л. олії
50 г масла
100 мл овочевого бульйону
½ ч.л. солі

Покроковий рецепт

  1. Нашаткуйте капустину середнім розміром. Очистьте цибулину та дрібно її наріжте.
  2. Розігрійте глибоку пательню чи каструлю з 2 ст.л. олії, викладіть на неї цибулю та смажте її 2-3 хвилини.
  3. Додайте до цибулі капусту та 50 г вершкового масла, влийте 100 мл бульйону, посоліть і розмішайте все.
  4. Тушкуйте капусту під закритою кришкою 20 хвилин.

У чому тушкувати капусту

У цьому рецепті ми тушкуємо капусту в овочевому бульйоні. Однак ви можете або спростити або трішки ускладнити рецепт. Спрощення полягає в тому, щоб готувати на воді, а ускладнення – на мʼясному бульйоні. Тут орієнтуйтеся на власний смак і можливості.

Чим приправити капусту

Тут ми використовуємо лише сіль, адже капуста має свій ніжний смак, який не хотілося перебивати. Однак вона чудово смакуватиме і зі спеціями, тому обирайте буквально будь-які улюблені. Ви можете додати паприку, гостру чи копчену, часник, італійські трави тощо. Експериментуйте зі смаками.

Читайте ще:  Рецепт Різотто в помідорі
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top