2783 Рецепт Лобіані в лаваші

Рецепт Лобіані в лаваші


Рецепт Лобіані в лаваші

Інгредієнти для «лобіані в лаваші»:

Лаваш (тонкий) — 1 шт
Квасоля (варена) — 300 г
Цибуля ріпчаста — 150 шт
Кінза — 30 г
Хмелі-сунелі (або суха аджика 1 ст.л)
Олія — ​​70 г
сіль

Читайте также: Жакет на двух пуговицах

Рецепт «лобіані в лаваші»:

  1. Квасоля попередньо відварити. Тільки що відварену (!) — щоб не було грудочок — квасолю подрібнити толкушкой або блендером в пюре з сіллю.
  2. Лук півкільцями нарізати і обсмажити на олії.
  3. Свіжу кінзу дрібно нарізати.
  4. У мисці змішати квасолеві пюре, обсмажену цибулю і кинзу. Додати спеції, відкоригувати сіль за смаком. Перемішати.
  5. Лаваш розрізати навпіл (у нас вони продаються овальними). Намазати половиною паштету. Згорнути конвертом.
  6. Вийдуть дві квадратні коржі розміром для сковороди.
  7. Обсмажити кожен коржик з двох сторін на рослинній олії до рум’яного кольору.
  8. Розрізати кожен коржик на 4 частини і пригощатися !!!
Читайте ще:  Рецепт Сільський картопляник
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top