Відкритий пиріг з творогом і сиром «По-аджарськи»
Інгредієнти для «Відкритий пиріг з творогом і сиром «По-аджарськи»
Борошно
Тіропіта з бринзою
Інгредієнти для «Тіропіта з бринзою»:
Для тесту
Молоко — 100 мл
Дріжджі (сухі) — 10 г
Цукор
М’ясний пиріг «Спіральна галактика»
Інгредієнти для «М’ясний пиріг« Спіральна галактика »»:
Тісто
Швидкий пиріг
Інгредієнти для «Швидкий пиріг»:
Молоко згущене (Можна навіть трохи стару, тому що будете випікати
Пиріг з айвою по-угорськи
Інгредієнти для «Пирог з айвою по-угорськи»:
Айва — 2 шт
Борошно пшеничне / Борошно
Лимонний пиріг від Сари
Інгредієнти для «Лимонний пиріг від Сари»:
Борошно пшеничне / Борошно — 250 г
Масло
Пиріг » Різдвяний вінок »
Інгредієнти для «Пирог » Різдвяний вінок »»:
тісто
Молоко (тепле) — 120
Різдвяний апельсиновий пиріг
Інгредієнти для «Різдвяний апельсиновий пиріг»:
Яйце куряче — 3 шт
Борошно
Тарт з пудингом і карамелізованими грушами
Інгредієнти для «Тарт з пудингом і карамелізірованимі грушами»:
основа
Масло
Кростата з лимонним кремом
Інгредієнти для «Кростата з лимонним кремом»:
тісто
Масло вершкове — 125 г
Цукор
Смажені пиріжки «Феткук»
Інгредієнти для «Смажені пиріжки» Феткук «»:
Борошно пшеничне — 350 г
Сіль
Пиріг пісочний фруктово-горіховий
Інгредієнти для «Пирог пісочний фруктово-горіховий»:
перше тісто
Борошно
Пиріг цибульний
Інгредієнти для «Пирог цибульний»:
тісто
Гарбуз — 100 г
Борошно пшеничне — 160 г
Масло вершкове
Пісочний пиріг з крем-фреш
Інгредієнти для «Пісочний пиріг з крем-фреш»:
Цукор (+2 Ст. Л.) — 100 г
Масло вершкове
Яблучний пиріг «Прованс»
Інгредієнти для «Яблучний пиріг» Прованс «»:
Борошно пшеничне — 180 г
Масло