8433 Рецепт Суп-пюре з кабачків

Рецепт Суп-пюре з кабачків


Рецепт Суп-пюре з кабачків

Приготування
30 хв

Порції
2

Складність
Легко

Інгредієнти

1 картоплина
2 кабачки
1 цибулина
1 ч. л. паприки
100 г листя шпинату
½ ч. л. солі
20 г вершкового масла
20 мл рослинної олії для смаження
350-400 мл води
1 зубчик часнику
20 г пармезану для подачі

Покроковий рецепт

  1. Підготуйте овочі та зелень: картоплю та цибулю почистьте, кабачки та листя шпинату гарно промийте, не забудьте видалити зі шпинату жорсткі хвостики. Наріжте овочі великими кубиками.
  2. У каструлю додайте 20 г вершкового масла та 20 мл рослинної олії, розігрійте та викладіть 1 роздавлений зубчик часнику, 1 нарізану картоплину, 2 нарізаних кабачки, 1 нашатковану кубиком цибулину. Обсмажуйте, помішуючи 3-4 хв.
  3. Додайте в каструлю 350-400 мл води, доведіть до кипіння та варіть 15 хв, щоб овочі розм’якли.
  4. Додайте 100 г рваного руками листя шпинату, ½ ч. л. солі, 1 ч. л. паприки, перемішайте та проваріть суп ще 1 хв. Зніміть страву з вогню та перебийте занурювальним блендером до однорідності.
  5. Перед подачею, присипте суп 20 г пармезану (приблизно по 10 г на порцію).

Що можна додати до супу

Крутони або грінки. Для подачі я прикрашаю суп з кабачків тертим пармезаном. Але замість сиру можна подати страву з кубиками підсушеного на пательні або в духовці хліба.

Моркву та цибулю. Не ці овочі в кабачковий суп, бо, на мою думку і без них виходить смачно. Але якщо любите, то наріжте їх кубиками та обсмажте перед додаванням картоплі, спочатку цибулю, потім моркву, смажте приблизно 3-4 хв, помішуючи.

Бульйон. Я варю суп просто на воді, але ви можете використати м’ясний, наприклад курячий або овочевий бульйон. Так вийде ще смачніше.

Читайте ще:  Томатний суп з рибними фрикадельками

Як розігрівати суп з кабачків

Якщо не з’їли все одразу, потім суп можна розігріти як в мікрохвильовці, так в каструлі на плиті. У другому випадку варто помішувати страву під час нагрівання, щоб суп-пюре не пригорів на дні. Якщо консистенція здається вам занадто густою, просто додайте трохи кип’яченої води або бульйону.

По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top