8469 Рецепт Простий овочевий суп

Рецепт Простий овочевий суп


Рецепт Простий овочевий суп

Приготування
1 година

Порції
4

Складність
Легко

Інгредієнти

450-460 г картоплі
1 невелика цибуля
1 невелика морква
50 г кореня селери
10 мл олії
5-10 г томатної пасти
750 мл води
50 г свіжомороженого горошку
сіль до смаку
5-7 г цукру

Овочевий суп: покроковий рецепт

  1. Помийте та почистіть 450-460 г картоплі, поріжте її кубиком. Почистить та поріжте дрібним кубиком 1 цибулю та 1 моркву. Також поріжте кубиком 50 г кореня селеру.
  2. Обсмажте на 10 мл олії цибулю та моркву до золотистості, додайте 5-10 г томатної пасти та пасеруйте овочі ще пару хвилин.
  3. Закипʼятіть 750 мл води, додайте картоплю та селеру. Доведіть овочі до кипіння та варіть на повільному вогні протягом 15-20 хвилин.
  4. Додайте 50 г свіжомороженого горошку та пасеровані овочі. Варіть суп ще 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додайте сіль до смаку та 5-7 г цукру. Подавайте суп зі свіжою зеленню.

Поради з приготування супу

Якщо маєте більше часу, для супу можна зробити насичений овочевий бульйон. Для цього проваріть протягом 45 хвилин в 1 літрі води ​​одну порізану на великі шматки моркву, цибулину, стебло селери, невеликий корінь петрушки або пастернаку (за бажанням) разом з зубчиком часнику.

Туди ж додайте лавровий лист, 3-4 горошини чорного перцю та сіль до смаку. Після приготування бульйон має настоятися. Далі достатньо процідити його від залишків овочів та використовувати для приготування овочевого супу.

Читайте ще:  Рецепт Буряковий суп-пюре з песто
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top