Секрети приготування баунті
Цукерки «Баунті» – це справжнє райське насолоду. І його можна отримати в домашніх умовах, приготувавши такий вишуканий десерт своїми руками.
Способи приготування цукерок
Як зробити приголомшливі «Баунті» в домашніх умовах? Розглянемо кілька рецептів.
Рецепт перший
Щоб отримати цукерки «Баунті» як справжні, можна використовувати цей рецепт. Знадобляться такі продукти:
- приблизно склянка кокосової стружки;
- склянка вершків (оптимальний відсоток жирності – 20-25%);
- 60-70 г вершкового масла;
- три-чотири столові ложки цукру;
- три плитки (300 г) молочного шоколаду.
Приготування:
- Спочатку потрібно підготувати начинку. Для цього в каструлі нагрійте вершки, в них покладіть вершкове масло і почекайте, поки воно розтопиться. Також додайте цукровий пісок, розмішайте його, щоб він повністю розчинився. Тепер залишилося ввести кокосову стружку і ще раз все ретельно перемішати до утворення щільного, але еластичною і однорідної маси.
- Тепер готову суміш треба укласти в невеликий застелений пергаментом або харчовою плівкою деко, добре розрівнявши. Від ваших старань на цьому етапі буде залежати зовнішній вигляд готових цукерочок і їх рівність.
- Ємність з начинкою відправте в холодильник на пару годин, щоб вона застигла і стала досить твердою.
- Дістаньте суміш і поріжте її на порційні прямокутні шматочки. При бажанні ви можете надати їм трохи заокруглену форму руками. Після цього заготовки можна ще раз відправити в холод.
- Залишилося підготувати шоколадну глазур. Для цього плитки шоколаду поломайте на невеликі шматочки і розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані.
- Виймайте застиглі начиночные заготовки і занурюйте їх у глазур, після чого викладайте на застелений пергаментом піднос і відправляйте в холодильник до повного застигання шоколадної оболонки.
- Вишукані і ніжні домашні цукерки готові!
Рецепт другої
Цей спосіб дозволить приготувати цукерки «Баунті» ще простіше і швидше. Але вони вийдуть більш солодкими, тому якщо ви не любите нудотність, то використовуйте попередній рецепт.
Отже, список потрібних інгредієнтів:
- склянка згущеного молока;
- три повні склянки кокосової стружки;
- приблизно 250 г молочного шоколаду (тобто дві з половиною плитки).
Опис процесу:
- Приготування гранично просте. Потрібно з’єднати кокосову стружку зі згущеним молоком, яке буде виконувати функцію сполучного компонента. У вас вийде щільна маса, з неї прямо руками (їх краще змочити в прохолодній воді, щоб нічого не прилипало) потрібно формувати невеликі довгасті батончики.
- Розкладіть сформовані батончики на застелений фольгою, плівкою або пекарської папером піднос або плоский лист і відправте їх застигати і тверднути в холодильнику протягом кількох годин.
- Коли заготовки застигнуть, почніть готувати глазур. Спочатку шоколад розламайте, а потім шматочки будь-яким способом розтопіть до напіврідкого стану.
- Вмочайте батончики в густу шоколадну глазур і знову надсилайте застигати на холоді.
- Цукерки будуть готові до подачі, коли шоколад повністю застигне.
Кілька рекомендацій
Наостанок поради господиням, які вирішили зробити самостійно смачні цукерки:
- Для начинки використовуйте білу стружку без цукру та домішок. Знайти її не так просто, але все ж таки постарайтеся вибрати саме такий продукт.
- Щоб отримати товстий шар глазурі і насолоджуватися нею, слід занурювати начиночные заготовки в розтоплений шоколад двічі або навіть кілька разів. І після кожного занурення відправляйте їх у холодильник, щоб шар повністю застигав.
- Готове ласощі потрібно зберігати в холодильнику, так як і начинка, і глазур можуть розтанути, особливо в теплі. Але зазвичай після застигання всі цукерки швидко з’їдаються.
- Для аромату можна ввести в начинку ванілін, але робити це необов’язково.
- Щоб начинка була більш ніжною, частина стружки можна замінити кокосової борошном. А можна просто додатково посікти або перемолоти стружку.
Обов’язково спробуйте приготувати чудові цукерки «Баунті»!
loading…
loading…