Секрети приготування баунті
742 Секрети приготування баунті

Секрети приготування баунті


Цукерки «Баунті» – це справжнє райське насолоду. І його можна отримати в домашніх умовах, приготувавши такий вишуканий десерт своїми руками.

Способи приготування цукерок

Як зробити приголомшливі «Баунті» в домашніх умовах? Розглянемо кілька рецептів.

Рецепт перший

Секрети приготування баунті

Щоб отримати цукерки «Баунті» як справжні, можна використовувати цей рецепт. Знадобляться такі продукти:

  • приблизно склянка кокосової стружки;
  • склянка вершків (оптимальний відсоток жирності – 20-25%);
  • 60-70 г вершкового масла;
  • три-чотири столові ложки цукру;
  • три плитки (300 г) молочного шоколаду.

Приготування:

  1. Спочатку потрібно підготувати начинку. Для цього в каструлі нагрійте вершки, в них покладіть вершкове масло і почекайте, поки воно розтопиться. Також додайте цукровий пісок, розмішайте його, щоб він повністю розчинився. Тепер залишилося ввести кокосову стружку і ще раз все ретельно перемішати до утворення щільного, але еластичною і однорідної маси.
  2. Тепер готову суміш треба укласти в невеликий застелений пергаментом або харчовою плівкою деко, добре розрівнявши. Від ваших старань на цьому етапі буде залежати зовнішній вигляд готових цукерочок і їх рівність.
  3. Ємність з начинкою відправте в холодильник на пару годин, щоб вона застигла і стала досить твердою.
  4. Дістаньте суміш і поріжте її на порційні прямокутні шматочки. При бажанні ви можете надати їм трохи заокруглену форму руками. Після цього заготовки можна ще раз відправити в холод.
  5. Залишилося підготувати шоколадну глазур. Для цього плитки шоколаду поломайте на невеликі шматочки і розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані.
  6. Виймайте застиглі начиночные заготовки і занурюйте їх у глазур, після чого викладайте на застелений пергаментом піднос і відправляйте в холодильник до повного застигання шоколадної оболонки.
  7. Вишукані і ніжні домашні цукерки готові!
Читайте ще:  Почему к 50-ти мужчины вспоминают о тех, кого когда-то бросили

Рецепт другої

Секрети приготування баунті

Цей спосіб дозволить приготувати цукерки «Баунті» ще простіше і швидше. Але вони вийдуть більш солодкими, тому якщо ви не любите нудотність, то використовуйте попередній рецепт.

Отже, список потрібних інгредієнтів:

  • склянка згущеного молока;
  • три повні склянки кокосової стружки;
  • приблизно 250 г молочного шоколаду (тобто дві з половиною плитки).

Опис процесу:

  1. Приготування гранично просте. Потрібно з’єднати кокосову стружку зі згущеним молоком, яке буде виконувати функцію сполучного компонента. У вас вийде щільна маса, з неї прямо руками (їх краще змочити в прохолодній воді, щоб нічого не прилипало) потрібно формувати невеликі довгасті батончики.
  2. Розкладіть сформовані батончики на застелений фольгою, плівкою або пекарської папером піднос або плоский лист і відправте їх застигати і тверднути в холодильнику протягом кількох годин.
  3. Коли заготовки застигнуть, почніть готувати глазур. Спочатку шоколад розламайте, а потім шматочки будь-яким способом розтопіть до напіврідкого стану.
  4. Вмочайте батончики в густу шоколадну глазур і знову надсилайте застигати на холоді.
  5. Цукерки будуть готові до подачі, коли шоколад повністю застигне.

Кілька рекомендацій

Секрети приготування баунті

Наостанок поради господиням, які вирішили зробити самостійно смачні цукерки:

  • Для начинки використовуйте білу стружку без цукру та домішок. Знайти її не так просто, але все ж таки постарайтеся вибрати саме такий продукт.
  • Щоб отримати товстий шар глазурі і насолоджуватися нею, слід занурювати начиночные заготовки в розтоплений шоколад двічі або навіть кілька разів. І після кожного занурення відправляйте їх у холодильник, щоб шар повністю застигав.
  • Готове ласощі потрібно зберігати в холодильнику, так як і начинка, і глазур можуть розтанути, особливо в теплі. Але зазвичай після застигання всі цукерки швидко з’їдаються.
  • Для аромату можна ввести в начинку ванілін, але робити це необов’язково.
  • Щоб начинка була більш ніжною, частина стружки можна замінити кокосової борошном. А можна просто додатково посікти або перемолоти стружку.
Читайте ще:  Цікаві традиції амішів

Обов’язково спробуйте приготувати чудові цукерки «Баунті»!

loading…

loading…

Автор:
Дата:
Из той же категории: (Статті)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

четыре × три =

Сейчас читают:
Top