Рецепт М’ясо «Гусарики»
Содержание
Рецепт М’ясо «Гусарики»
Читайте также: Утеплення пластикових вікон своїми руками без помилок
Інгредієнти для «М’ясо» Гусарики «»:
Свинина (Брати краще вирізку) — 800 г
Помідор (середній) — 2 шт
Сир твердий — 50 г
Петрушка — 1 ст. л.
Масло рослинне (для обсмажування) — 3 ст. л.
Спеції (сіль і перець беруться за смаком) — 1 ч. Л.
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 3
Рецепт «М’ясо» Гусарики «»:
- М’ясо нарізати пластами, як на відбивні. Повинно бути парне число. У нашому випадку, на 6 відбивних. М’ясо добре відбити з двох сторін. Помідори порізати кружальцями не товсті, сир натерти на крупній тертці, петрушку подрібнити.
- Приготування складається з двох етапів. Спочатку займемося підготовкою м’яса. Для цього потрібно розігріти 2 ст. л. рослинного масла на сковороді, після чого викласти м’ясо.
- М’ясо з одного боку підрум’янити до золотистого кольору, перевернути на іншу сторону і просто прогріти до зміни кольору на сірий. Підсолити і поперчити злегка обсмажену сторону і відразу зняти зі сковороди.
- Далі приступаємо до другого етапу. Нам потрібно зібрати складові.
- Деко злегка змастити олією і викласти 3 відбивні з 6 (можна збільшувати кількість, скільки завгодно. Головне — шматків повинно бути парне число) підрум’яненою стороною вниз. Злегка підсолити і поперчити верхню сторону.
- Розподілити по поверхні м’яса помідори. Потім петрушку. І, нарешті, сир.
- Накрити залишеними пластами м’яса так, щоб обсмажена сторона була зверху. Злегка придавити або сколоти зубочисткою. Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікати протягом 40-50 хвилин.
- Подавати можна з будь-яким гарніром.
По теме: ( из рубрики Статті )