3144 Рецепт М'ясо "Гусарики"

Рецепт М’ясо «Гусарики»


Рецепт М’ясо «Гусарики»

Читайте также: Утеплення пластикових вікон своїми руками без помилок

Інгредієнти для «М’ясо» Гусарики «»:

Свинина (Брати краще вирізку) — 800 г
Помідор (середній) — 2 шт
Сир твердий — 50 г
Петрушка — 1 ст. л.
Масло рослинне (для обсмажування) — 3 ст. л.
Спеції (сіль і перець беруться за смаком) — 1 ч. Л.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 3

Рецепт «М’ясо» Гусарики «»:

  1. М’ясо нарізати пластами, як на відбивні. Повинно бути парне число. У нашому випадку, на 6 відбивних. М’ясо добре відбити з двох сторін. Помідори порізати кружальцями не товсті, сир натерти на крупній тертці, петрушку подрібнити.
  2. Приготування складається з двох етапів. Спочатку займемося підготовкою м’яса. Для цього потрібно розігріти 2 ст. л. рослинного масла на сковороді, після чого викласти м’ясо.
  3. М’ясо з одного боку підрум’янити до золотистого кольору, перевернути на іншу сторону і просто прогріти до зміни кольору на сірий. Підсолити і поперчити злегка обсмажену сторону і відразу зняти зі сковороди.
  4. Далі приступаємо до другого етапу. Нам потрібно зібрати складові.
  5. Деко злегка змастити олією і викласти 3 відбивні з 6 (можна збільшувати кількість, скільки завгодно. Головне — шматків повинно бути парне число) підрум’яненою стороною вниз. Злегка підсолити і поперчити верхню сторону.
  6. Розподілити по поверхні м’яса помідори. Потім петрушку. І, нарешті, сир.
  7. Накрити залишеними пластами м’яса так, щоб обсмажена сторона була зверху. Злегка придавити або сколоти зубочисткою. Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікати протягом 40-50 хвилин.
  8. Подавати можна з будь-яким гарніром.
Читайте ще:  Как празднуют Новый год в Японии?
По теме: ( из рубрики Статті )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top