1811 Яким повинен бути ідеальний бранч?

Яким повинен бути ідеальний бранч?


Традиція пізнього вечері вперше з’явилася в колах англійської аристократичної молоді, яка і придумала термін «бранч» (brunch), що утворився від двох слів «breakfast» і «lunch». Давайте дізнаємося, що ж це.

Аристократична традиція

Яким повинен бути ідеальний бранч?

З Англії традиція тривалого застілля у вихідний день після раннього сніданку перекочувала в США, де місцева еліта вмить підхопила цю чудову ідею. Дозволяючи собі нічні веселощів, вона отримала чудову нагоду подарувати організму приємне і неспішне пробудження, насолоджуючись смачними стравами не поспішаючи. До того ж, бранч передбачав запрошення гостей, які в даному випадку були недавніми колегами по нічних пригод.

Яким повинен бути ідеальний бранч?

Через деякий час з елітних кіл, де бранч вважався скоріше приводом для повторних зустрічей і обговорення попередніх вечірок, він перетворився в сімейну традицію. Влаштовувати такі застілля стало прийнято з 11.00 до 16.00, і головними їх рисами стали світський характер, неспішність і ситність поданих страв.

Яким повинен бути ідеальний бранч?

З чого повинен складатися?

  1. Яйця. Це обов’язковий компонент. Зазвичай з них готують яєчню, але в пошані також омлет, яйця пашот, і італійська фріттата, всередину якої кладуть різноманітні начинки. В Англії на кожного гостя подають по три яйця.
  2. М’ясні продукти. Традиційно англійці їдять сильно засмажені сосиски. Але це може бути також бекон або шинка.
  3. Риба. Особливо часто список страв до пізнього сніданку доповнює нарізка з копченої червоної риби, до якої вам можуть запропонувати голландський соус з масла, жовтків, лимонного соку і спецій.
  4. Овочі. Щоб шлунок не був перевантажений продуктами з високим вмістом білків і жирів, потрібна рослинна клітковина. Особливо багато її в авокадо, брокколі, бобових і злакових. Улюбленим доповненням до сніданку в Англії є біла квасоля.
  5. Смузі та каші. Вони хоч і не є традиційними стравами для бранчу, але все ж відмінно до нього підходять. Це поживно і смачно, до того ж, такі продукти допоможуть поліпшити травлення.
  6. Випічка. Пізні сніданки часто закінчуються чашкою кави або чаю з ароматною випічкою. Адже коли побалувати себе таким ласощами, як не у вихідний. В Європі на бранч подають простий у приготуванні кіш лорен – відкритий пиріг з основою з пісочного тіста.
  7. Десерти. Тут політ фантазії необмежений – млинці з соусом з ягід, оладки, сирники, булочки або обожнювані в Америці і Європі бельгійські вафлі з джемом.
  8. Алкоголь. Це, до речі, ще одна особливість бранча. Адже меню сніданку складається виключно з безалкогольних напоїв. Зазвичай на столах можна побачити білі сухі вина або ігристе вино. Але якщо ви погодилися на класичний англійський сніданок, то до нього дозволено подавати темне пиво. З десертами чудово поєднуються різні лікери і настоянки.
Читайте ще:  Когда очень устал! (13 фото)

Головне, що потрібно мати, організовуючи бранч – достатньо часу. Адже саме тривале застілля, в процесі якого можна поспілкуватися і смачно поїсти, нікуди не поспішаючи, і є істинним сенсом бранча. Приємного апетиту!

loading…

loading…

По теме: ( из рубрики Статті )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top