Рецепт Теплий салат з баклажанами
Рецепт Теплий салат з баклажанами
Приготування
25 хвилин
Порції
1
Складність
Легко
Інгредієнти
700 г баклажанів (2 середніх)
2 ст. л. олії
сіль за смаком
1 солодкий перець
2-3 помідора
⅓ ч. л. коріандру
½ ч. л. хмелі-сунелі
0,5 шт. червоної цибулі
2 ст. л. гірчиці у зернах
Покроковий рецепт
- Помийте та почистіть 700 г (2 середніх) баклажанів від шкірки та поріжте прямокутними брусочками до 1 см товщиною.
- Посмажте баклажани на 2 ст. л. олії протягом 3-5 хвилин, посоліть за смаком.
- Поріжте 1 солодкий перець соломкою та додайте до баклажанів. Смажте ще 5 хвилин.
- Поріжте 2-3 помідора на часточки та додайте до овочів. Додайте ⅓ ч. л. коріандру, ½ ч. л. хмелі-сунелі, перемішайте.
- Викладіть овочі у глибоку тарілку. Поріжте соломкою 0,5 шт. червоної цибулі та додайте її до салату. Заправте салат 2 ст. л. гірчиці у зернах. Нехай смакує!
Як удосконалити теплий салат з баклажанами
Теплий салат з овочів готується доволі просто. Баклажани, помідори та перець потрібно обсмажити до готовності та подавати з гірчицею або соусом за бажанням. Ви можете приготувати будь-які овочі за таким же принципом.
Наприклад, зробити смажені баклажани з грибами, що також чудово поєднаються з томатами або перцем. Туди ж можна додати кабачок, якщо ви його любите. Також для подібного салату підійдуть овочі, приготовлені на грилі.
Поради з приготування салату
Теплий салат з баклажанами чудово поєднується з різноманітною зеленню. Особливо раджу додати до нього трошки кінзи, яка перетворить закуску у справжню грузинську страву. Якщо ви любите госте, спробуйте зробити салат з перцем чілі, а якщо вам хочеться додати трошки свіжості, обовʼязково збризніть овочі лимонним соком перед подачею. Це неймовірне поєднання!
- Рецепт Салат з пекінської капусти та кукурудзи
- Рецепт Салат з пекінської капусти з огірками і помідорами. Нова ідея
- Рецепт Салат з пекінської капусти з оливками та фетою
- Рецепт Овочевий салат зі шпинатом та сиром
- Рецепт Салат з пекінської капусти і тунця
- Рецепт Салат з пекінської капусти та французької гірчиці