8310 Рецепт Салат з пекінської капусти та французької гірчиці

Рецепт Салат з пекінської капусти та французької гірчиці


Рецепт Салат з пекінської капусти та французької гірчиці

ПРИГОТУВАННЯ
15 хв

ПОРЦІЇ
2

СКЛАДНІСТЬ
легко

ІНГРЕДІЄНТИ

400 г пекінської капусти (половина качана)
1 огірок
3 пагони зеленої цибулі
3-4 ст. л. оливкової олії
5 гілочок кропу
1 ст. л. французької гірчиці
½ ч. л. солі

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Овочі та зелень помийте і висушіть рушником. Половину качана пекінської капусти розріжте вздовж, потім навпіл і нашаткуйте.
  2. Огірок наріжте тонкими півкільцями, 3 пагони зеленої цибулі та 5 гілочок кропу мілко також мілко нашаткуйте.
  3. В окремій мисці змішайте 3-4 ст. л. оливкової олії та 1 ст. л. французької гірчиці.
  4. У салатницю викладіть нарізану капусту, огірок, зелень. Посоліть салат ½ ч. л. солі та заправте соусом з олії та гірчиці.

ЩО МОЖНА ДОДАТИ ДО САЛАТУ

Тут ви обмежені хіба що своєю фантазією, адже існує безліч варіантів доповнити салат: томати чері, тунець у власному соку, відварена куряча грудка, червона салатна цибуля, зелений горошок (свіжоморожений або консервований), кукурудза.

Якщо додати трохи підсушеного на пательні хліба, то вийде салат з пекінської капусти та сухариків із заправкою з гірчиці. Увімкніть свого “внутрішнього шеф-кухаря” та експериментуйте.

Читайте ще:  Салат з запеченого буряка з куркою
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top