Рецепт Салат з пекінської капусти та французької гірчиці
Рецепт Салат з пекінської капусти та французької гірчиці
ПРИГОТУВАННЯ
15 хв
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
легко
ІНГРЕДІЄНТИ
400 г пекінської капусти (половина качана)
1 огірок
3 пагони зеленої цибулі
3-4 ст. л. оливкової олії
5 гілочок кропу
1 ст. л. французької гірчиці
½ ч. л. солі
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
- Овочі та зелень помийте і висушіть рушником. Половину качана пекінської капусти розріжте вздовж, потім навпіл і нашаткуйте.
- Огірок наріжте тонкими півкільцями, 3 пагони зеленої цибулі та 5 гілочок кропу мілко також мілко нашаткуйте.
- В окремій мисці змішайте 3-4 ст. л. оливкової олії та 1 ст. л. французької гірчиці.
- У салатницю викладіть нарізану капусту, огірок, зелень. Посоліть салат ½ ч. л. солі та заправте соусом з олії та гірчиці.
ЩО МОЖНА ДОДАТИ ДО САЛАТУ
Тут ви обмежені хіба що своєю фантазією, адже існує безліч варіантів доповнити салат: томати чері, тунець у власному соку, відварена куряча грудка, червона салатна цибуля, зелений горошок (свіжоморожений або консервований), кукурудза.
Якщо додати трохи підсушеного на пательні хліба, то вийде салат з пекінської капусти та сухариків із заправкою з гірчиці. Увімкніть свого “внутрішнього шеф-кухаря” та експериментуйте.
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )